Våra management tjänster 

Vi har minst 10+ års gedigen erfarenhet från seniora linjeroller men även flera års konsulterfarenhet. Detta anse vi vara den perfekta mixen för att förstå kundens behov utifrån erat persketiv men samtidigt föra in en extern dimention och ett ifrågasättande som skall leda till ännu bättre resultat.

Vi vågar säga sanningen, vi vågar säga nej till uppdrag där kunden har landat i vad man vill uppnå eller behöver hjälp med.

CIO PÅ KRAN

CIO as a Service (CIOaaS)

Genom denna tjänst tar vi in ​​en CIO-konsult till din organisation som kan se till att din IT-strategi anpassas och implementeras i enlighet med din organisations strategiska vision och affärsmål. CIO-konsulten genererar effektivt en översikt över den faktiska situationen, övervakar organisationen, dess driftsmodell och IT-landskapet..

Interim chef

Interim Management

Interim Management, att hyra in en erfaren chef eller specialist tillfälligt, blir mer och mer populärt bland företag som vill utveckla sin organisation och affär. En interimschef kan plockas in i ledningsgruppen eller verksamheten av flera anledningar. Vanligast är att en interimschef hyrs in för att fylla en kritisk lucka till exempel när en nyckelperson slutat, gått på föräldraledighet eller blivit långtidssjukskriven – men det finns fler situationer då en erfaren konsult är en lönsam lösning. Ett exempel kan vara förändring, expansion eller nedskärningar. Det blir mer och mer populärt att ta in en interimschef för att leda specifika förändringsarbeten. Kanske ska ni expandera till nya marknader, börsintroduceras, hantera en kris eller digitalisera delar av verksamheten? I alla former av transformationsarbeten krävs rutinerade, kompetenta ledare som kan ta operativt ansvar för hela processen.

PMO

Projekt & program -ledning

Vi har kunskap och lång erfarenhet av att leda enkla till komplexa projekt i små som stora verksamheter. Med ett djupt kunnande i förändringsledning, transformation och Verksamhetsananlys kan vi hjälpa er med att leda eller styra erat nästa projekt eller program.

Rådgivning

Rådgivning baserad på fakta, vår erfarenhet och kunskapen från tidigare linjeroller.

Typiska återkommande uppdrag inom rådgivning:

 

  • Digitalisering av verksamheter
  • Rekrytering av nyckelpersoner och chefer
  • Organisationsförändringar
  • Chefsmentor och bollplank
  • Etablering på nya marknader
  • Styrelseuppdrag

Utredning & Due diligence

Utredningar & förstudier

Utredningar, förstudier eller secund opinion. Vi har lång erfarenhet av driva och genomföra utredningar och förstudier inför större upphandlingar, organisationsförängar eller teknikskiften. 

Innan ni går vidare med ett redan framtaget förslag kan vi granska detta och ge en opartiskt utlåtande (secund opinion) eller vara er QA i större förändringsprogram

Teknisk Due Diligence

Skall ni rekviera ett företag, eller står ni inför avknoppning av verksamhetsdel och behöver få en kvalitativ bild av bolagets IT tillgångar. Vi genomför Test eller inspektion av IT tillgångar i bolaget, ex. genomgång av kod och uppbyggnad av IT-struktur, system eller praktiska tester av produkter eller produktionsmetoder. Vi ser över licensinnehav och nyttajanderätt av applikationer och analys av processer och kompetenser

IT cost saving

Låt oss hjälpa er att optimera era IT kostnader

Vi hjälper er att skapa förutsättningar för cost saving och cost avoidance. Vi har tagit fram ett koncept för att hjälpa företag ta fram besparingsprogram, ansvara eller stödja genomförandet samt genomdriva efterkontroll och bokslut av genomförd bespraing. 

Låt oss starta något nytt
Säg hej!

Fyll i formuläret om vad ni är intresserade av att veta mer om så hör vi av oss inom kort

Vilken tjänst är du intresserad av veta mer om?

Vad inom PMO skulle vi kunna hjälpa dig med

Hur vill du bli kontaktad