Marknadsförings-
tjänster

Rådgivning

Komma i gång eller framåt

Vi hjälper företag och organisationer som vill stärka sitt varumärke och skapa bästa förutsättningar för ökad försäljning och medvetenhet genom kanaler som Facebook, Google, Instagram, Pinterest och LinkedIn.

Interim chef

Tillfällig lösning?

Vi hjälper dig och ditt företag eller organisation om ni behöver någon som kan avlasta för kortare och längre uppdrag enligt behov och önskemål. 

Sociala medier

Vi hjälper dig där det behövs

Blir du stressad av att inte hinna med ditt företags sociala kanaler? Eller oroar du dig kanske för vad som ska postas och om någon över huvud taget bryr sig?
Vi hjälper dig där det behövs, vare sig det gäller strategi, operativa tjänster, utbildning eller stöttning för de sociala kanalerna. Vi kan hjälpa dig att komma igång, eller hantera dina sociala kanaler  Instagram, LinkedIn, Facebook, Pinterest med flera. 

Google

SEO och Google Ads

  • Gör det lätt att hitta dig och ditt företag på nätet genom Google Ads. 
  • Jobba långsiktigt med SEO. Sökmotoroptimering handlar om att arbeta med sökmotorernas organiska resultat, till skillnad från Googleannonsering.

Content

Innehållsmarknadsföring

Vi stärker relationen med målgruppen och bygger varumärket bland annat genom att skapa relevant innehåll med hjälp av tillgänglig information och bildmateria för webb, sociala medier och nyhetsbrev. 

låt oss starta något nytt
säg Hej!

Fyll gärna i formuläret om ni vill veta mer om oss, så hör vi av oss inom kort.

Vilken tjänst är du intresserad av veta mer om?

Hur vill du bli kontaktad